Δημιουργία Ιστοσελίδων

Εν Συντομία

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων, portals και e-shop με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, εύκολη διαχείριση και φιλοξενία σε γρήγορους και ασφαλείς Servers που παρέχουν προστασία των δεδομένων σας.

Το Creative Studio αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει και να επανασχεδιάσει την παλιά σας ιστοσελίδα, δίνοντας της νέα μορφή, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη λειτουργικότητα και δυναμική της.

Η ομάδα μας δίνει μεγάλη έμφαση στην σχεδίαση και στην ανάπτυξη, στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), στην προώθηση καθώς και στην φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

Τι προσφέρουμε:

– Επιχειρήσεων
– Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)
– Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων
– Εστιατορίων & Χώρων Μαζικής Εστίασης
– Συλλόγων & Φορέων

– Responsive Web Design
– Επανασχεδιασμός Εμφάνισης
– Επανασχεδιασμός λογότυπου
– Έλεγχος, διόρθωση και ανανέωση των περιεχομένων
– Ανανέωση των εικόνων και της φωτογραφικής συλλογής
– Προσθήκη νέων λειτουργιών και υπηρεσιών

– Ενημέρωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας
– Ασφάλεια και προστασία, τηρώντας αντίγραφα ασφαλείας

– Facebook
– Twitter
– Google Plus
– Instagram
– linkedin
– Youtube

– Δημιουργία λογαριασμού
– Εγκατάσταση κώδικα παρακολούθησης
– Ρύθμιση παρακολούθησης δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου
– Εκπαίδευση

Δώστε την δυνατότητα στους δυνητικούς σας πελάτες να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, χρησιμοποιώντας ευκολόχρηστες φόρμες επικοινωνίας, κρατήσεων κλπ, αλλά και την δυνατότητα να σας εντοπίσουν στον χάρτη της Google

Παρουσιάστε τις υπηρεσίες σας και εν γένει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε περισσότερες από μια γλώσσες και προσελκύστε πελάτες από τις ξένες αγορές.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και το κάνουμε σωστά!
Είμαστε συνέχεια δίπλα σας χωρίς να χρειαστεί να μας ψάχνετε.
Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με το τέλειο αποτέλεσμα!

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Εν Συντομία

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting), είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα αναρτημένη στο Διαδίκτυο και να βρίσκεται σε ειδικούς χώρους φιλοξενίας (server).

Το Creative Studio παρέχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα σε ποιότητα φιλοξενίας και υποστήριξης. Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας βρίσκονται σε διακομιστές της Γερμανίας με καθημερινό backup και διαχειριστικό περιβάλλον cPanel για μεγαλύτερη ασφάλεια σε εσάς και τους υπόλοιπους χρήστες του server.

Τι προσφέρουμε:

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα της ιστοσελίδας σου και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό.

Έτσι το πρωτόκολλο SSL δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ της ιστοσελίδας και του φυλλομετρητή (browser) του χρήστη. Όσες ιστοσελίδες διαθέτουν SSL πιστοποιητικό, η Google θα τις ανταμείβει και θα βελτιώνει την κατάταξη τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η ταχύτητα πλοήγησης και η αξιοπιστία διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και την εικόνα της εταιρείας.

Η ομάδα μας προσφέρει 99% Network Uptime για όλους τους servers και τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουμε.

Το Creative Studio προσφέρει το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας αποκλειστικά σε κάθε ιστοσελίδα που δημιουργεί, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη της σε ποιότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα και τεχνική υποστήριξη.

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων συνοδεύονται με κονσόλα διαχείρισης cPanel. Έναν εξελιγμένο πίνακα ελέγχου για όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδα σας, που παρέχει πλήρη μενού και επιλογές όπως:

– Δημιουργία addon domains, subdomains
– Δημιουργία ανακατεύθυνσης (Redirection)
– Αναλυτικά στοιχεία επισκεψιμότητας
– Μπλοκάρισμα συγκεκριμένων διευθύνσεων IP
– Διαχείριση αρχείων, φακέλων και e-mail λογαριασμών
– Δημιουργία και Restore Backup
– Πρόσβαση στο webmail και άλλα ακόμη

Οι servers μας διατηρούν καθημερινά backup ώστε αν χρειαστεί να μπορεί να γίνει άμεση αποκατάσταση της ιστοσελίδας σας.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, κάθε στιγμή που θα μας χρειαστούν.

Server

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες με 5Gb χώρο φιλοξενίας σε κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη της σε ποιότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα και τεχνική υποστήριξη.

ok

Ήρθατε στη σωστή εταιρία με 99% Network Uptime για όλους τους servers και τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουμε.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Εν Συντομία

Η ομάδα μας, κατέχοντας τις πιστοποιήσεις στο Google AdWords, Google Analytics και Online Marketing, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε αποτελεσματικές καμπάνιες marketing.

Αναλαμβάνουμε την κατάλληλη για εσάς προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο επιτυγχάνοντας την αύξηση της επισκεψιμότητας, των πωλήσεων καθώς και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας στο Internet.

Τι προσφέρουμε:

Το Google AdWords είναι μια online υπηρεσία διαφήμισης που βοηθάει να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσα από τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google.

Η ομάδα του Creative Studio, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε αποτελεσματικές καμπάνιες, ώστε να πετύχετε στοχευμένη και επιτυχή διαφήμιση σε συγκεκριμένο κοινό, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας και τις πωλήσεις των προϊόντων της επιχείρησής σας.

Το Google My Business είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, χάρη στο οποίο επιχειρήσεις, μπορούν να διαχειρίζονται την παρουσία τους στο διαδίκτυο, όπως στην αναζήτηση και στους Χάρτες της Google.

Το Google My Business προσφέρει αρκετά οφέλη και είναι αυτό που θα βοηθήσει σημαντικά το SEO της επιχείρησής σας. Με την κατάλληλη προώθηση του Creative Studio θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις πληροφορίες σας, να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες και να διευρύνετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Το SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) είναι μια σειρά από εξειδικευμένες διαδικασίες και τεχνικές εργασίες που υλοποιούνται σε μία ιστοσελίδα.

Η ομάδα μας παρέχει, βασικό και προχωρημένο επίπεδο βελτιστοποίησης (SEO), ώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης (SEM) και η αύξηση της επισκεψιμότητας.

Τα Social Media Marketing αποτελούν σήμερα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Ο συνδυασμός μιας σύγχρονης, ευέλικτης και δυναμικής ιστοσελίδας και ενός διαρκούς ενημερωμένου προφίλ στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα φτάσει την επιχείρηση ή τις δραστηριότητες σας εκεί που αξίζουν.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την διαχείριση, βελτιστοποίηση (SMO), και την διαφήμιση της επιχείρησής σας στα Social Media Marketing, έτσι ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας και να έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με καλύτερα αποτελέσματα.

Το video marketing θεωρείται μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους προώθησης ιστοσελίδων, υπηρεσιών και προϊόντων. Τα βίντεο αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο προβολής που μπορεί άμεσα να μετατρέψει τους απλούς επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πραγματικούς πελάτες.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία προωθητικών βίντεο για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, την προώθησή τους στο youtube, στο facebook, κλπ. και την εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα σας.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα αποτελεί το πρώτο βήμα παρουσίασης της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Με την εικονική περιήγηση 360° επιτρέπετε στον επισκέπτη της ιστοσελίδα σας να περιηγηθεί εικονικά και διαδραστικά στο χώρο σας.

Οι εικονικές περιηγήσεις που δημιουργούμε είναι σε HTML5, συμβατές με όλες τις συσκευές (desktops, tablets, smartphones).

Στην σημερινή εποχή, κάθε επιχείρηση οφείλει να διαθέτει μία ενιαία και ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία. Η φωτογραφία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με τη συνεργασία επαγγελματιών φωτογράφων, να φωτογραφίσει και να αναδείξει το χώρο σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, δημιουργώντας άψογης αισθητικής φωτογραφικά άλμπουμ.

Το email marketing αποτελεί μια μέθοδο άμεσης προώθησης των προϊόντων με την χρήση των emails ως μέσου επικοινωνίας. Έτσι θεωρείται πολύ χρήσιμο για να στοχεύσετε σε νέους πελάτες ή για να προωθήστε τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό καλαίσθητων, καλογραμμένων με πρωτότυπη μορφή και εικόνα newsletters και την προώθηση τους στους πελάτες και τα μέλη σας.

social media

Αναβαθμίστε την παρουσία της εταιρίας σας στα Social Media με την κατάλληλη προώθηση και διαχείριση του Creative Studio.

seo

Με την σωστή δομή και λειτουργία SEO, καθώς και την μοναδικότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ανεβείτε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Διαχείριση Ιστοσελίδων

Εν Συντομία

Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις του διαδικτύου, η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας αναλαμβάνοντας την διαχείριση της ιστοσελίδα σας, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop) αλλά και των social media εξασφαλίζοντας μια επαγγελματική παρουσία στο Ιnternet.

Τι προσφέρουμε:

Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων (Pms), Διαχειριστής Καναλιών (Hotel Channel Manager), Μηχανή Κρατήσεων (Booking Engine), Σύστημα πληρωμών (Integrated Payment System), όλα σε ένα σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείου.

Η online εφαρμογή προσφέρει: 100% εγγυημένη ασφάλεια στις συναλλαγές, ευελιξία στην παραμετροποίηση, συνεχής ενημέρωση, φιλική διαχείριση και άλλα ακόμη. Ένα άριστα ενοποιημένο σύστημα βασισμένο στο cloud, που τα διαχειρίζεται όλα σε ένα μέρος.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την προσθήκη, αφαίρεση και ανανέωση των προϊόντων σας.

Κάθε επιτυχημένο website, πρέπει να έχει και ισχυρή παρουσία στα Social Media. Η ομάδα μας αναλαμβάνει το κατάλληλο στήσιμο και την διαχείριση μιας ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα.

– Facebook
– Τwiter
– Google plus
– Instagram
– LinkedIn
– Υoutube

Το Google Analytics είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες της Google, που παρέχεται δωρεάν και η οποία προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα μίας ιστοσελίδας.

Η σωστή χρήση του Google Analytics μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση της επένδυσής σας στις διαφημίσεις που κάνετε. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, θα έχετε πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την βελτιστοποίηση του site σας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να σας παρέχει την διαχείρισή του.

– Δημιουργία λογαριασμού
– Εγκατάσταση κώδικα παρακολούθησης
– Ρύθμιση παρακολούθησης δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου
– Εκπαίδευση