Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες εξειδικευμένους στον τομέα του διαδικτύου, του digital marketing, των γραφικών τεχνών και των multimedia.

Αγαπάμε την δουλειά μας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να φέρουμε με επιτυχία εις πέρας  το project σας!

Σκοπός μας

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Γνωρίστε μας

Στο Creative Studio γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι το διαδίκτυο είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο μέσο με φανταστικές προοπτικές, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για μια μόνιμη διαδικασία αναζήτησης, εξερεύνησης και δοκιμής.

Η ευέλικτη εξυπηρέτηση, οι καινοτόμες ιδέες και η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Επιλέξτε την ομάδα μας και κάντε την ιστοσελίδα σας μοναδική!

Ν. Καββαδάς

Ν. Καββαδάς

Creative Director
Β. Θεοδωρόπουλος

Β. Θεοδωρόπουλος

IT Specialist - D Marketing - Google Partner
Σ. Σαπλαούρας

Σ. Σαπλαούρας

Digital Marketing

Υποστήριξη πελατών

Εκπαιδευτικά Βίντεο

Δημιουργούμε για τους πελάτες μας βίντεο στα οποία αναλύουμε τους τρόπους διαχείρισης, ώστε να ανεβάζουν φωτογραφίες και να δημιουργούν ή να αλλάζουν τα κείμενα της ιστοσελίδας τους.

Απομακρυσμένη Διαχείριση

Χρησιμοποιούμε εφαρμογές (Teamviewer) ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την βοήθεια μας, σαν να είμαστε δίπλα τους και ας βρισκόμαστε χιλιόμετρα μακριά!

Φόρμα Επικοινωνίας

Μέσα από την φόρμα επικοινωνίας κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να υποβάλει ερωτήσεις, απορίες ή ακόμα και προτάσεις, που τυχόν έχει.